خستگی یا افسردگی ، دلتنگی، یا کلافه گی

انسان درطول زندگی خود با چالشها ودغدغه های بسیار زیادی روبرو میشود.

درهردوره ای از زندگی بشر درگیر انتخاب است وبر سر دوراهی، بسته به نوع روحیات هر فرد این درگیری ها وجود دارد . اگر انسان را به دو دسته  احساساتی و منطقی تقسیم بندی کنیم، هردو گروه درگیر این بحران ها خواهند شد.

دسته اول ادم های احساساتی! دربحران هایی که از ابتدا درگیر آن میشوند چه در دوران جوانی و  چه در دوران رشد وبه اصطلاح بلوغ عاطفی، همواره درگیر خیالات و توهم و مسائل غیر واقعی می شوند . تصمیم گیریهای آنی و  حساب نشده می گیرند .

حتی درامور مهم و سرنوشت ساز زندگی بسیار سطحی نگر و لحظه ای فکر می کنند.

هر آن لحظه ای که در دم چیزی خوشایندشان باشد. همان را انتخاب میکنندو بدون درنظر گرفتن جوانب مفید ومضر آن کار خودشان را میکنند . اهل مشاوره ونظر خواهی نیستند ، اهل تحقیق و مطالعه نیستند. آنچه که مسلم است تنها به یک مسئله اندیشه میکنند وآن هم داشتن آنچه که ” فعلا ” ذهنشان را درگیرکرده است ولاغیر…

مدت کوتاهی سرگرم مشغولیت جدید هستند و به سرعت دل زده وخسته میشوند وقتی با چهره واقعی وحقیقت ماجرا روبرو می شوند  متوجه نقایص انتخاب شان میشوند ونقاط ضعفشان را میبیند .

آنجاست که درگیر ی ودغدغه های رهایی از مخمصه میشوند، به زمین وزمان می آویزند که خود را رهایی بخشند این طور افراد بسیار تنوع طلب و  به دنبال به دست آوردن تجریبات جدید  هستند .

دومین گروه افراد منطقی  بسیار دقیق و حساب شده با دقت تمام مسائل را بررسی میکنند بارها وبارها مسائل وموارد را برررسی میکنند .  با تردید به همه چیز می نگرند استدلال  را حاکم بر حس و حال میکنندو عقل حکم آخر را میدهد . البته این دسته از افراد هم همیشه بسیار موفق نیستند . همیشه جایی از حساب وکتابهایشان یک نقطه نا معلوم ویا همان نقطه ایکس باقی میماند.

انسانی که براساس محاسبات ریاضی واستدلال واحکام موجود تصمیم بگیرد . نتیجه کارش صد درصد صحیح وکامل نیست. مثل هواشناسی که همیشه وقتی اعلام میکند هوا بارانی است وجهش باد ابرها را متراکم می کند وبارش  ابرهای توفند ه آسمان را تیره وتار خواهد ساخت . یک نسیم گرم از سوی جنوب آبرها را پراکنده میکند وتمام محاسبات دقیق دستگاه های هواشناسی را برهم میریزد.

انسان همواره بابد در تعادل عقل ومنطق واحساس باشد . وقتی زاویه دید انسان کامل باشد وجهان بینی او بر اساس آگاهی ورشد و تکامل اشد در زوایای مختلف همه حواس و عقلانیت خویش را به کار گیرد و در تصمیم گیریهای خویش از تمام قوای ادراکی خویش بهره وری کند به نتایج مطلوبی خواهد رسید .

 

 

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط